in-company training

Ik ben een post-HBO gecertificeerd trainer, gespecialiseerd in interview- en luistervaardigheden. Mijn doel is om gesprekken op de werkvloer beter en nuttiger te maken. Ik richt me daarbij vooral op professionals met inhoudelijke beroepen die vaak in een vragende rol zitten. Denk bijvoorbeeld aan investeerders die gesprekken voeren met het bestuur van de bedrijven waarin ze beleggen, B2B salesmanagers of accountants die in een kritische dialoog met hun klant de juiste informatie naar boven willen halen.

Bekijk voor meer informatie de beschrijving van mijn training Toegepaste Interviewtechnieken. Deze beschrijving geeft hooguit een idee van hoe een training eruit zou kunnen zien. In-company trainingen zijn altijd maatwerk, zodat ze goed aansluiten bij de behoeften van de klant.

Als je wilt dat werknemers leren om vragen effectiever in te zetten en zich meer bewust worden van hun eigen communicatie en luistervaardigheden, dan kan ik Marcel en zijn training zeker aanbevelen.”
— Kempen & Co.

schaamteloze zelfpromotie op mijn EIGEN podcast

Joost de Graaf, senior portfolio manager bij Kempen & Co., was in de zomer van 2018 de eerste gast van mijn Meeting Strategist podcast. Zeven jaar eerder was hij ook de eerste deelnemer van mijn training Toegepaste Interviewtechnieken. Ik heb deze training speciaal ontwikkeld voor investeerders die meer informatie willen halen uit de gesprekken met bestuurders van de bedrijven waarin ze beleggen. Hieronder kun je de hele episode beluisteren. Vanaf de 37ste minuut vertelt Joost over de training en wat hij ervan heeft geleerd.

Btw

Alle trainingsprogramma’s van N2P zijn belast met 21% btw. Aangezien N2P is ingeschreven in het CRKBO-register, is vrijstelling van btw mogelijk voor particulieren en organisaties die zelf geen btw kunnen terugvorderen.

Klik hier voor meer informatie over N2P’s trainingen met open inschrijving.